2008. február 10., vasárnap

Egy nehéz hét

Ezen a héten teljes erővel támadt az influenza. Botond kezdte, alighanem ő hozta haza a suliból. Vica folytatta, aztán mire ők jobban lettek, Zsuzsi és én is elkaptuk. Botondnak sajnos a fülére ment a dolog, így neki antibiotikumot kellett szedni keddtől. Balázs viszonylag sokáig bírta, de pénteken ő is kidőlt. A legkevésbé Lucust érintette a dolog, talán azért, mert ő még szopizik; remélem, most már nem is lesz nagyobb baj, és erre a szezonra kipipálhatjuk az influenzát. Most már talán javuló fázisban vagyunk, még Balázsnak és Virágnak van időnként hőemelkedése, és persze mindenkinek nagyon folyik az orra: munkában az orrszívó porszívó...
A betegség miatt én nem nagyon jártam a héten bent, úgyhogy a munka is lassan haladt. Megint formálódik két cikk, az egyik talán már a jövő héten beküldésre kerülhet, a másikon még egy kicsit többet kell dolgozni.
Botond szombatra már nagyon jól volt, (nyilván az antibiotikum megtette a magáét), úgyhogy hittanra mentünk vele. Bár most mindenféle programot lemondogatunk a gyógyulás érdekében, Boti már nagyon unatkozott itthon. Pedig mindenféle érdekes könyvet olvastunk nekik. Kezdtük Erich Kästner Május 35 című kisregényével, és most folytatjuk Travers A csudálatos Mary meséjével. (Ezeket a könyveket a MEK-ről szereztük be.) Mindkettő nagy siker volt, főleg Botinál, de Balu is meglehetősen élvezte. Vica még nem tud követni egy ilyen bonyolult történetet, neki még jobb a Pöttyös Panni. (Sajnos az összes Pöttyös Panni könyvünk atomjaira hullott már szét a sok olvasástól, de népszerűségének ez mit sem árt....)
Remélem, hamarosan normalizálódik az egészségi állapotunk, és visszazökkenhetünk a hétköznapok megszokott menetébe.

Nincsenek megjegyzések: