2012. december 30., vasárnap

Sportos téliszünet


Karácsony után, de még Szilveszter előtt, felénél járunk a téliszünetnek. Nagyon jó havunk és időjárásunk van, s ezt alaposan ki is használjuk, Sokat vagyunk kint a gyerekekkel. Sífutás, korcsolyázás, szánkózás, hokizás vannak a programon.
Hokicsapat
Sífutás
Boti kamasz
A gyerekek is nagyon élvezik mindezt. Virágom tegnap délelőtt nagy örömmel balettkorcsolyázott, míg Luca a hokikorongot bűvölte be a kapuba. Balázs Karácsony másnapján lesíelt a szánkópályán, és hatalmasat bukott. Pár napig fájlalta is a bokáját, de szerencsére nem lett semmi komoly baja. Botond persze nagyfiúsan vesz részt mindenben,csak néha tör rá a kamaszkor, és kijelenti, hogy neki sosem teszünk a kedvére. (Ő nem hokizik, ha a Luca is játszik. Ő nem akar lesíelni a szánkópályán, csak ötször.) De legtöbbször nincs baj, és szépen részt vesz a sportokban. Mégis érzem, vészesen közelednek a kamaszkori konfliktusok.
Mutatvány
A sok mozgáshoz sok alvás is járul. Vannak a családban főalvók, és fő-nemalvók is, de most mindenki minimum tíz órát szunyál minden nap. Reggel későn kelünk, este nem túl későn fekszünk, és legtöbbször még délutánra is be be esik egy-egy szieszta. Hiába no, az egész év fáradalmait ki kell pihenni!

Nincsenek megjegyzések: