2008. december 15., hétfő

Influenzás Mikulás

Ez a hét a Mikulásozás és az influenza jegyében telt. Kezdődött vasárnap este a magyar játszóház Mikulásával, folytatódott szerdán és csütörtökön Virág és Balázs kiskarácsonyi ünnepségével, majd szombaton délután a templomi Mikulás érkezésével, és végződött ismét csak vasárnap este Vica balettbemutatójával. Az ovisok az ovi ünnepségeken kis előadást adtak elő, Balázs légtornász volt, aki kötélen egyensúlyozott, Virág pedig szépen táncoló angyalka.

Közben a hó is meglátogatott bennünket, igaz, aztán jórészt el is olvadt, úgyhogy most csak egy nagy fagyott locspocs van odakint.
Származási hely: 2008 Mikulás

Tegnap volt Vicu évadzáró balettelőadása, tornázó kistörpéket táncoltak. Virágom elég ügyetlenke még, a „balettimeghajláson” kívül nem nagyon sikerült megvalósítani a gyakorlatokat, de remélem, ez azért még fejlődni fog, mert nagyon lelkes.

Engem közben kissé kiütött az influenza, úgyhogy pénteket és szombat délelőttöt lényegében végigaludtam. Szerencsére már jól vagyok, csak a torkom fáj, úgyhogy ezt a hetet még végig lehet küzdeni a téli szünet előtt. Sajnos valamit a Luci is elkaphatott, mert mára virradólag kissé belázasodott, bár reggel hozta a féktelenül vidám és huncut formáját.
Származási hely: 20081217Kangasala

Hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, folytatódnak a decemberi családi ünnepségek, szombaton Luci nevenapjával, ma pedig Zotyó 26. születésnapjával. Isten éltesse őket!

Nincsenek megjegyzések: