2007. december 31., hétfő

Karácsony nyolcada

Karácsony utáni hosszú pihenőnapokat töltjük. Nagyokat alszunk (már amennyiben ez Lucitól lehetséges), és délutánonként még az évközi lemaradásainkat is megpróbáljuk bepótolni. Nagyokat sétálunk délelőt és délután.
Csütörtökön este filmet néztünk. Most az "Egy csodás elme" (A beautiful mind) került sorra. John Nash-ról szól a film, aki egy valóságban élő matematikus, az 1994-es közgazdasági Nobel díj egyik díjazottja. Amúgy is szeretem a tudósokról szóló könyveket és filmeket, de itt a skizofrénia miatt különösen elgondolkodtató volt a történet. És valljuk be inspiráló is.
Szombaton ismerősök jöttek vendégségbe, Móni, Dani és Lili. Vica Lilivel felpróbálta az összes királylányruhát meg a kislányékszereket. Közben Dani és Boti titkosabbnál titkosabb dolgokat játszottak az emeletes ágy felső szintjén, illetve a gardróbban. Sajnos Balunak így nem akadt játszótárs, ezért kissé el volt kettyenve.
Ma pedig már Szilveszter van.... Estére karjalanpiirakkát eszünk, munavoijal, mustikkaviinit iszunk hozzá. Lehet, hogy fagyi is lesz. Sőt, még az is lehet, hogy megnézzük a GATTACA című filmet.

Nincsenek megjegyzések: